Flanelės patalynei 30% nuolaida. Žiūrėkite čia!

Ką padovanoti krikštynoms?

Krikštynos – smagi mažylio ir jo tėvelių šventė. Vis dėlto svečiams klausimas, ką padovanoti gali tapti nemenku galvos skausmu. Juk norisi, kad dovana būtų ne tik naudinga, bet ir miela, parodytų rūpestį mažuoju šeimos nariu. Be to, riboja ir dovanos biudžetas – krikštynos švenčiamos šeimos rate, tad dovanos labiau simbolinės, o išleidžiama suma nėra itin įspūdinga. Skubame į pagalbą ir siūlome net keletą praktiškų ir mielų dovanų, kurios patiks mažyliui ir pravers jo tėveliams.

Vaikiškas pledas

Klausiate savęs ką dovanoti krikštynoms? Minkštas, švelnus ir jaukus vaikiškas pledas yra puiki dovana. Kai vėsu jis apgaubia malonia šiluma, akimirksniu sukuria jaukią atmosferą. Kūdikiui skirtas pledukas turėtų būti mažesnis ir itin švelnus. Kiek ūgtelėjusiam mažyliui galima dovanoti ir standartinio dydžio pledą, svarbu, kad jis būtų švelnus ir puoštas vaikiškais ornamentais ar piešiniais – vaikai tokius daiktus itin mėgsta.

Rinkitės natūralaus pluošto pledą, nes jis geriausiai atliks savo funkciją. Natūralus audinys puikiai praleis oro srautus, tad vaikui miegoti po tokiu pledu bus gera ir patogu, jis neprabus nuo perkaitimo. Taip pat atkreipkite dėmesį ir į dekoro detales: jos turi būti kokybiškos, nes vaikai pledus dažnai ištepa, tad juos tenka tikrai dažnai skalbti, tad dekoracijos turėtų būti išbaigtos, tvarkingai atliktos.

Pledas vaikui yra praktiška ir visų mažylių mėgstama dovana, o vaikui paaugus, jį galima panaudoti ir kaip interjero detalę kambaryje, taip pat vaikai mėgsta statyti namelius ar palapines. Tokia dovana kaip pledas visada bus panaudota ir primins apie rūpestį.

Vaikiška patalynė

Ne mažiau už minkštutėlį pledą miela dovana taps ir vaikiški patalynės užvalkalai Per krikštynas juos dovanoti išties dera, nes susilaukus mažylio tėveliams prireiks ne vieno patalynės komplekto... tad kodėl nepadovanojus gražaus, minkšto ir dailaus? Jis tikrai patiks ir mažyliui, ir jo tėveliams.

Rinkdami patalynės užvalkalus vaikui, atkreipkite dėmesį į medžiagos sudėtį. Vaikų oda yra jautri, todėl jai reikia švelnumo. Geriausiai tiks natūralus pluoštas, taip pat vaikiški komplektai turėtų būti be sagų ar su paslėptu užtrauktuku, kad mažylis miegodamas neužsigautų. Egzistuoja keletas vaikiškos patalynės dydžio standartų, tad rinkdamiesi komplektą įvertinkite jo dydį pagal mažylio amžių.

Vaikiški patalynės komplektai su personažais, gyvūnais ar kitais piešiniais yra labai populiarūs ir mieli. Vis dėlto venkite itin ryškių spalvų, nes jos blaško – mažesniems vaikams idealiai tiks visa pastelinė gama, švelnūs spalvų tonai.

Rankšluosčių komplektas

Auginant vaiką prireikia ne tik daug patalynės komplektų, bet ir nemažai rankšluosčių. Taigi, tėveliams visada pravers dar vienas komplektas. Mažyliui išrinkite natūralios medvilnės, minkšto pluošto rankšluosčius. Puikiai tiks ir prabangesne laikoma šukuotinė medvilnė, kuri yra dar švelnesnė ir puikiai išlaiko savo švelnumą net ir daug kartų skalbiant.

Rankšluosčių komplektas nebūtinai turi būti vaikiškas, galite išrinkti klasikinio stiliaus rinkinį, puoštą subtiliu ornamentu. Svarbiausia atkreipti dėmesį į audinio savybes: jis turi gerai ir greitai sugerti vandenį, būti švelnus, minkštas ir purus. Medvilnė puikiai atitinka visus šiuos kriterijus, be to, jos gaminiai yra patvarūs ir ilgaamžiai.

Dovanos krikštynoms – internetu

Didelį įvairių tekstilės gaminių asortimentą rasite mūsų elektroninėje parduotuvėje. Atrinkome aukštos kokybės produktus, kurie pasižymi puikiomis savybėmis ir gera išvaizda, tad čia drąsiai galite išrinkti krikštynų dovaną. Apsilankykite kategorijoje „Vaikams“ – čia rasite visą mažyliams skirtų prekių asortimentą. Užsakymą pristatysime greitai ir patogiai, tad beliks surasti dailų kaspiną ir susiruošti į krikštynų šventę.

Susijusios prekės

avatar