Velykų išpardavimas kovo 20-31 d. 25% nuolaida su kodu VELYKOS2024 *nuolaidos nesumuojamos

Dovanos tėčio dienos proga

Artėjant Tėvo dienai, daugelis susimąsto, ką padovanoti tėčiui, kaip jį nustebinti ir parodyti rūpestį. Tiek šia, tiek ir kitomis progomis, pavyzdžiui, gimtadienio, vardadienio ar kt., puikia dovanos idėja yra namų tekstilė. Juk savo tėtį tikrai pažįstate ir žinote, kas jam patinka, tad lengvai išrinksite ką nors jaukaus ir naudingo.

Kokybiškas poilsis – geriausia dovana

Patogią atramą suteikianti pagalvė ir šilta, bet perkaisti neleidžianti, antklodė padeda puikiai pailsėti ir gerai išsimiegoti. Tai svarbu kiekvienam iš mūsų, ne išimtis ir tėčiai – jie tikrai nudžiugs dovanų gavę kokybiškos patalynės komplektą. Drąsiai rinkitės natūralaus pluošto mako satiną ar satininę patalynę, kuri pasižymi geriausiomis savybėmis miegui: atpalaiduoja savo vėsa ir greitai prisitaiko prie kūno temperatūros.

Nauji patalynės užvalkalai yra lengviausias būdas pagerinti miego kokybę ir atnaujinti miegamąjį. Tai puiki dovana, kuri parodo rūpestį ir dėmesį. O plačiame mūsų asortimente tikrai rasite tinkamą užvalkalų dydį ir spalvas ar raštus.

Praktiškos dovanos

Šiandien vis dažniau atsigręžiama į praktiškas dovanų idėjas. Dovanoti puikiai tinka tie daiktai, kuriuos naudojame kasdien. Tiesa, labai svarbu pasirinkti aukštos kokybės gaminius: jie idealiai tinka dovanai, nes sau kartais tokių daiktų pagailime, nors jie ir pasižymi geriausiomis savybėmis.

Praktiška dovanos idėja gali būti rankšluostis – jis pravers kiekvienam tėčiui. Galite rinktis purius ir storus vonios rankšluosčius, kurie apgobia jaukumu ir šiluma. Aktyvų laisvalaikį mėgstantiems ar sportuojantiems tėčiams tikrai pravers stilingas paplūdimio rankšluostis, kurį galima pasiimti ir į pirtį, ir į sporto klubą – tokie rankšluosčiai yra plonesni, tad greitai džiūsta ir nereikalauja daug vietos krepšyje.

Pledas – taip pat praktiška dovana, kuri tikrai pravers tėčiui. Jis suteiks šilumos ir jaukumo namuose, o taip pat taps stilinga interjero detale. Rinkitės kokybišką pledą, pavyzdžiui, praturtintą natūralia merino, alpakų vilna – tokie gaminiai puikiai praleidžia orą ir užtikrina komfortą ištisus metus.

 Dovanos tėčio dienos proga | Rankšluosčiai | Nostra.lt

Dovana pagal pomėgius

Jei dvejojate, kokią dovaną tėčiui išrinkti, pagalvokite apie jo pomėgius. Mėgstantys gaminti tikrai įvertins virtuvės tekstilę, kuri ne tik dailiai atrodo, bet ir puikiai atlieka savo funkciją. Galite dovaną sudėlioti iš kelių dalių, pavyzdžiui, virtuvės kilimėlio, rankšluostėlių komplekto ar pan.

Pirties gerbėjai tikrai nudžiugs gavę specialios tekstilės. Tai gali būti rankšluostis, chalatas ar kiti tekstilės gaminiai. Pirčiai skirta tekstilė išsiskiria savo savybėmis: ji turi būti švelni odai, tačiau greitai džiūti ir puikiai sugerti didelį kiekį vandens.

Na, o poilsio ir komforto mėgėjus maloniai nustebins minkštas namų chalatas ar švelni patalynė. Juk nėra didesnio malonumo už gerą poilsį!

Nustebinkite savo tėtį!

Gyvenate kitame mieste ar šalyje ir neturi galimybės atvykti? Ne bėda, nes su mūsų pagalba savo artimuosius galite nustebinti be didelių pastangų. Išrinkite jiems namų tekstilės, o pristatymui nurodykite jų adresą – taip siunta nukeliaus tiesiai dovanos adresatui. Visus užsakytus gaminius išsiunčiame vos per keletą dienų, tad laukimas tikrai neprailgs. Puiki galimybė nustebinti artimus ir brangius žmones.

O jei baiminatės dėl pakuotės, rinkitės prabangius mako satino patalynės arba šukuotinės medvilnės rankšluosčių komplektus. Tai gaminiai, kurie pristatomi dailiai supakuoti ir išsiskiria prabangia išvaizda – puikus pasirinkimas dovanai bet kokia proga. Nustebinkite savo tėčius ir parodykite jiems savo rūpestį!

Susijusios prekės

avatar