Flanelės patalynei 30% nuolaida. Žiūrėkite čia!

Paklodės internetu

Miegodami praleidžiame apie trečdalį paros, tad patogia patalyne tikrai verta pasirūpinti. Lengviausia tai padaryti – apsipirkti internetu. Viskas atrodo gana paprasta, tačiau itin daug klausimų kyla perkant paklodę. Jei vis dar nedrįstate paklodės užsisakyti internetu, kviečiame skaityti šį straipsnį ir sužinoti viską, kas svarbu.

Sprendimai, kuriuos reikia priimti prieš perkant paklodę

Pripažinkime, patalynės pirkimas yra šioks toks nuotykis, leidžiantis pasinerti į spalvų, raštų ir audinių jūrą. Svarbiausia joje nepaskęsti: kai patalynė užsakoma internetu gerai nepagalvojus, rezultatas gali būti tikrai nuviliantis. Štai keletas svarbių klausimų, į kuriuos turite sau atsakyti dar prieš paklodės ar visos patalynės pirkimą.

Apgalvokite, kokio audinio patalynės ieškosite. Medvilninė patalynė visada yra geras pasirinkimas, tačiau nebūtinai – geriausias. Paklodę reikėtų derinti prie naudojamo patalynės komplekto. Jei ieškote universalaus sprendimo, galite rinktis satinines paklodes ar trikotažą. Sintetinių audinių reikėtų vengti, ypač šiltuoju metų laiku: jie prastai praleidžia oro srautus, todėl ant tokios paklodės sukaisite.

Reikėtų įvertinti ir koks paklodės dydis tinkamiausias. Standartinio dydžio vaikiškos paklodės – 60x120 cm arba 70x140 cm, o štai jaunuolio viengulės lovos dydis jau siekia 90x200 cm. Viengulių lovų suaugusiesiems čiužiniai gali būti ir platesni, pavyzdžiui, 120x200 cm, 140x200 o dvigulės lovos –  160x200, 180x200 ar didesni. Čiužinio dydis lemia ir paklodės dydį, tačiau daugeliui kyla klausimų dėl užlaidų ir čiužinio pločio. Verta žinoti, kad paklodės dydis nurodomas pagal čiužinį, tačiau paliekama vietos užlaidoms, tad nereikės sukti galvos. Taigi, jei Jūsų čiužinys yra 140x200 cm, tokio dydžio pirkite ir paklodę.

Nuspręskite, kokio tipo paklodės ieškosite. Galimi du pasirinkimai: paklodė su guma ar be jos (klasikinė). Paklodės su guma yra patogi alternatyva klasikai, jas lengva užtempti ant čiužinio, audinys tolygiai priglunda. Tai puikus sprendimas tiems, kurie miego metu daug juda, vartosi. Klasikinės paklodės yra vertinamos dėl elegantiškos išvaizdos, tad jei siekiate savo patalui suteikti elegancijos, prabangos įspūdį, rinkitės klasikinė paklodę. Abiejų rūšių paklodžių mūsų asortimente rasite iš įvairių audinių: drobės, satino, perkalio, flanelės ir kt.

Nors savo išvaizda paklodės yra gana neutralios, taip pat reikėtų priimti sprendimą dėl spalvos. Margų, gėlėtų paklodžių rasti bus sudėtinga, be to, jas sunku derinti. Geriausia rinktis vienspalvį audinį, tačiau spalvų gama išties plati: nuo baltos, neutralių pastelinių atspalvių iki ryškių, neoninių ar tamsių tonų. Čia verta prisiminti esminę taisyklę: šviesios spalvos optiškai didina, o tamsios mažina. Turėkite tai galvoje, kai derinsite paklodę prie patalynės komplekto. Jei patalynė marga, tačiau nenori neutralaus varianto, drąsiai rinkitės spalvą, kuri atsikartoja rašte – taip paklodė tobulai derės prie komplekto.

Paklodės internetu | Paklodės | Nostra

Kaip išsirinkti paklodę internetu?

Kaip ir daugelį daiktų, paklodes internetu pirkti yra patogu ir greita. Nenorite apsirikti? Patarsime, į ką svarbu atkreipti dėmesį. Vadovaukitės šiais paprastais patarimais ir internetu įsigysite tobulą paklodę ramiam ir kokybiškam miegui.

Pirmiausia, atidžiai pasirinkite, kur paklodę pirkti. Venkite neaiškių elektroninių parduotuvių – šie laikai yra internetinių sukčių klestėjimo metas, tad reikėtų atsakingai pasirinkti pardavėją. Jei kyla įtarimų, patikrinkite atsiliepimus internete, ar tikrai egzistuoja įmonė nurodytu pavadinimu.

Skirkite dėmesio atsiliepimams ir įvertinimams. Daugelis pardavėjų suteikia galimybę pirkėjams palikti atsiliepimus ir vertinti prekes. Pasinaudokite šia informacija ir pasinaudokite kitų patirtimi. Mūsų parduotuvėje taip pat rasite tikrų pirkėjų atsiliepimų apie įvairias prekes – jie gali padėti nuspręsti, kokia paklodė jums labiau tinka.

Kiekvienos paklodės aprašyme rasite gausybę naudingos informacijos, į ją verta atkreipti dėmesį. Daugelis itin vertina gijų skaičių (GSM), tačiau tai nėra svarbiausias rodiklis – nebūtina rinktis storą audinį, jei norite, kad paklodė ilgai tarnautų. Taip pat atkreipkite dėmesį į priežiūros rekomendacijas. Kai kurie audiniai gali reikalauti daugiau priežiūros, tad jei nenorite tam gaišti laiko, rinkitės paklodę iš neglamžaus, lengvai skalbiamo audinio.

Itin atidžiai patikrinkite dydį ir neeksperimentuokite su šiuo parametru. Atkreipiame dėmesį, kad paklodžių užlaidos standartiškai skaičiuojamos čiužiniui, kurio aukštis 15 cm, tad jei naudojate itin storą čiužinį, verta rinktis didesnę paklodę.

Ar galima grąžinti paklodę?

Pirkdami patalynę, o taip pat ir paklodę, visada atkreipkite dėmesį į grąžinimo sąlygas. Dėl ekrano parametrų kartais gauta patalynė atrodo visai kitaip nei įsivaizdavome. Ne bėda, nes savo klientus vertinančios parduotuvės suteikia galimybę nepatikusias prekes grąžinti. Grąžinimo sąlygas reikėtų patikrinti kaskart prieš pirkimą.

Mūsų parduotuvėje pirkėjams suteikiama galimybė grąžinti netikusias prekes per 14 dienų, terminas skaičiuojamas nuo prekės atsiėmimo. Grąžinama kokybiška prekė turi būti tvarkingoje originalioje nepažeistoje pakuotėje. Grąžinti galima tik nenaudotas, pilnos komplektacijos, nepraradusias prekinės išvaizdos prekes. Tiesa, jei prekė paprasčiausiai nepatiko, grąžinimo išlaidas teks padengti iš savo kišenės, tačiau siuntimas kainuoja vos kelis eurus.

Susijusios prekės

avatar