Flanelės patalynei 30% nuolaida. Žiūrėkite čia!

Vonios rankšluosčiai internetu

Iš pirmojo žvilgsnio atrodo, kad vonios rankšluosčiai – visiškai nekomplikuotas pirkinys. Juk reikia tik išsirinkti dydį, spalvą, kiekį ir spausti užsakymo mygtuką! Tačiau jei nepasidomėsite iš ko rankšluosčiai pagaminti ir kokios jų savybės, tikėtina, kad pirkinys neatitiks jūsų poreikių ir jau po keleto mėnesių dairysitės voniai naujos tekstilės. Rankšluosčius fizinėje parduotuvėje galima bent pačiupinėti, o štai rankšluosčiai internetu kelia dar daugiau klausimų. Šiame straipsnyje apžvelgsime svarbiausius pasirinkimo kriterijus, kad internetu įsigytumėte tokį rankšluostį, apie kurį svajojote.

Į ką atkreipti dėmesį?

Visų pirma, rinkitės namų tekstilę tik toje parduotuvėje, kuri pateikia išsamią ir aiškią informaciją apie prekes. Iš tikrųjų rankšluosčiai internetu dažniausiai nusiperkami netinkami todėl, kad informacija lieka neperskaityta arba pardavėjas jos paprasčiausiai nepateikia. Visgi jei jus domina rankšluosčiai internetu, aprašymą tikrai pravartu paskaityti – jame rasite daug naudingos informacijos.

Vonios rankšluosčiai internetu | Rankšluosčiai | Nostra.lt

Rankšluosčio svoris

Skirtingo svorio rankšluosčiai pasižymi skirtingomis savybėmis ar net yra skirtingos paskirties. Prie aprašymų mūsų parduotuvėje rasite trumpinį GSM, kuris nurodo rankšluosčio svorį – kiek gramų tenka kvadratiniam metrui. Kuo didesnis šis skaičius, tuo rankšluostis yra storesnis ir sunkesnis, tačiau kartu ir kokybiškesnis bei geriau sugeriantis vandenį.

Rankšluosčiai, kurių GSM yra iki 400, priskiriami lengviausių kategorijai. Jie puikiai tinka paplūdimiui, sportui, baseinui, pirčiai, tačiau namams geriau ieškoti 400-600 GSM rankšluosčių. Jei GSM siekia iki 900, rankšluostis bus minkštas, storas ir sunkus bei sugers daug drėgmės. Tokie rankšluosčiai yra išties malonūs naudoti, tačiau jie ilgai džiūsta ir sveria daug, o tai yra kiek nepatogu. Optimalus pasirinkimas – 420, 480, 550 GSM rankšluosčiai, kuriuos patogu naudoti namų vonios kambaryje.

Rankšluosčio dydis

Rankšluosčiai internetu išsiskiria itin plačiu pasirinkimu, tad nedarykite kompromisų dėl dydžio – rinkitės būtent tokių matmenų rankšluostį, koks jums yra reikalingas. Štai apytiksliai rankšluosčių matmenys pagal jų paskirtį:

  • Rankų rankšluostis – apie 30x30 cm, 30x50 cm;
  • Kojų rankšluostis – 50x70 cm, 50x90 cm;
  • Rankšluostis plaukams – 70x125 cm, 50x100 cm;
  • Kūno rankšluostis – 70x140 cm, 80x160 cm, 100x180 cm;
  • Vaikiškas rankšluostis – 50x100 cm.

Tai orientaciniai matmenys – viskas priklauso nuo asmeninių poreikių ir pomėgių, pavyzdžiui, jei mėgstate susisukti į rankšluostį po dušo, ieškokite didesnio dydžio.

Rankšluosčio sudėtis

Rinkoje siūlomi labai įvairios sudėties rankšluosčiai, tačiau eksperimentai dažnai baigiasi bereikalingomis išlaidomis. Savo savybėmis vis dar nepralenkiami yra medvilniniai rankšluosčiai – būtent todėl būtent šio pluošto tekstilę rasite kiekvieno viešbučio vonios kambariuose. Kita alternatyva, sparčiai populiarėjanti dėl aplinkosauginio aspekto, yra bambukiniai rankšluosčiai, kurie taip pat pasižymi puikiomis savybėmis, greitai absorbuoja didelį kiekį vandens. Tuo tarpu sintetinio pluošto rankšluosčių pirkti neverta, nes jie, nors ir atrodo gražiai, pagrindinę savo funkciją – sugerti vandenį – atlieka prastai.

Vonios rankšluosčiai internetu | Rankšluosčiai | Nostra.lt

Kaip išsirinkti spalvą ir raštą?

Kai pasiūla didelė, šis sprendimas kelia bene daugiausiai rūpesčių, tačiau nereikėtų blaškytis. Prisiminkite pagrindinę taisyklę – kuo daugiau spalvų ir raštų, tuo daugiau netvarkos pojūčio jūsų vonios kambaryje. Dėl to geriausia rinktis vienos spalvų gamos rankšluosčius, jie lengvai derės tarpusavyje.

Jei perkate rankšluosčius visai šeimai ir norite, kad kiekvienas šeimos narys lengvai atskirtų savąjį, rinkitės panašius, bet skirtingus atspalvius, pavyzdžiui, pasteles, juodos-pilkos-baltos derinius, tos pačios vienspalvius ir raštuotus rankšluosčius. Jei norite turėti rankšluosčius svečiams, geriausiai tiks šviesių spalvų rankšluosčių komplektai – jie visada atrodo prabangiai, o pirkdami komplektą išvengsite poreikio derinti skirtingo dydžio rankšluosčius tarpusavyje.

Visus rankšluosčius savo namams rasite plačiame mūsų parduotuvės asortimente – tik pažvelkite, kokį platų pasirinkimą siūlome. O svarbiausia tai, kad mūsų tekstilė pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu, tad tai puiki investicija į asmeninį komfortą namuose.

Susijusios prekės

avatar