Velykų išpardavimas kovo 20-31 d. 25% nuolaida su kodu VELYKOS2024 *nuolaidos nesumuojamos

Kuo ypatinga tekstilė viešbučiams?

Kiekvienas iš mūsų yra bent kartą pabuvojęs viešbutyje ir kai tik prisimename gyvenimą ten, kyla asociacijų apie naudojamą tekstilę. Patalynė, rankšluosčiai, chalatai ar vienkartinės šlepetės – viskas viešbučiuose yra tobulai minkšta, puru ir balta. Žinoma, puiki tekstilė užtikrina gerą poilsį ir yra kiekvieno viešbučio sėkmės garantija, tačiau ar žinote, kuo ji ypatinga?

Kokią tekstilę renkasi viešbučiai?

Įvairaus tipo apgyvendinimo įstaigos susiduria su poreikiu nuolat užtikrinti tekstilės gaminių švarą ir kokybę. Tam naudojamas dažnas skalbimas aukštoje temperatūroje, todėl audiniams tenka nemenki išbandymai. Kokybė yra kertinis kriterijus renkantis tekstilę viešbučiui, nes tik aukštos kokybės gaminiai net ir po daugybės skalbimų atrodo puikiai ir leidžia svečiams mėgautis patogumu.

Gera išvaizda taip pat nėra kompromisas – svečiams viskas turi atrodyti tarsi nauja. Dėl šios priežasties dažnai vengiama sintetinių pluoštų, kurie nors ir atrodo puikiai, savo savybes praranda jau po keleto skalbimų. Išblukusios spalvos taip pat nesuteikia gero įvaizdžio, todėl viešbučiuose dažniausiai pamatysite tik baltus rankšluosčius, chalatus ir patalynės užvalkalus. Tai turi ir kitą aspektą – kai tekstilė yra vienos spalvos, ją galima skalbti kartu, o kai nėra būtinybės rūšiuoti skalbinius, susitaupo daugybė laiko.

Siekiant dezinfekcijos viešbučiuose skalbimui yra naudojama aukšta temperatūra ir lyginimas. Medvilnė šiuo atžvilgiu yra puikus pasirinkimas, nes tvirtas pluoštas puikiai ištveria visus skalbimus ir išlaiko savo išvaizdą.

Namuose kiekvienas renkamės tekstilę pagal asmeninius poreikius ir pomėgius, o viešbučiai turi įtikti visiems svečiams. Tai dar viena priežastis, kodėl prioritetas teikiamas natūraliems audiniams – jie mažiau dirgina jautrią odą ir tinka nuo įvairių alerginių reakcijų kenčiantiems žmonėms.

Kainos ir kokybės santykis

Daugelis naujai duris atvėrusių viešbučių daro reikšmingą klaidą, kai renkasi vidutinę ar mažą kainą ir ne pačią aukščiausią kokybę. Su tekstilės gaminiais toks taupymo būdas neveikia: prastesnė kokybė iš karto yra pastebima svečių ir greitai praranda puikią išvaizdą. Prastesnės kokybės gaminiai reikalauja daugiau ir subtilesnės priežiūros, o viešbučiui tai reiškia didesnius kaštus darbuotojų atlyginimams, ilgesnes darbo valandas ruošiantis priimti svečius.

Patogumas yra besąlygiškas dalykas, kurį svečiai turi pajusti kiekvieną kartą. Ir nėra geresnio būdo jam užtikrinti, kaip kokybiška ir minkšta tekstilė. Į prastesnius gaminius kartą jau investavę viešbučiai daugiau šios klaidos nebekartoja ir renkasi aukščiausią kokybę. Tekstilė viešbučiams yra prieinama įvairiose rinkose bei parduotuvėse, tačiau turėti vieną patikimą tiekėją visada apsimoka. Visų pirma, tai leis dalinai atnaujinti turimą tekstilę išvengiant didelių skirtumų – nauji ir jau kurį laiką naudoti gaminiai puikiai derės tarpusavyje, todėl svečiai net nepastebės skirtumo.

Ar tekstilė viešbučiams tinka naudoti namuose?

Mėgstate tą magišką gaivos ir švaros pojūtį, kuriuo spinduliuoja jūsų mėgstamo viešbučio kambariai? Visu tuo galite mėgautis ir namuose. Viešbučiams skirta tekstilė yra parduodama ir nedideliais kiekiais, tad ją tikrai galima rinktis namams. Tai klasikinio dizaino, daugiausiai baltos spalvos patalynės komplektai, rankšluosčiai, chalatai.

Namams pasirinkę tekstilę viešbučiams, galėsite mėgautis puikia kokybe ir ilgu tarnavimo laiku. Tačiau prisiminkite, kad ši tekstilė bus labai standartinė, tad originalumo čia nedaug. Jei koks raštas ir puošia patalynę, tai dažniausiai audimo metu pakeista siūlo kryptis. Antra vertus, paprastumas visada atrodo prabangiai ir subtiliai, o jei svarbiausia patogumas, dvejoti tikrai neverta. Mūsų elektroninėje parduotuvėje tekstilė viešbučiams yra pateikiama atskiroje kategorijoje, kurioje rasite puikų asortimentą įvairių gaminių.

Susijusios prekės

avatar