Patalynės išpardavimas, nuolaida iki 40%!

Rankšluosčių vaidmuo SPA ir sveikatingumo srityje: higiena, komfortas ir atsipalaidavimas

Vos tik įžengus į SPA centrą apima ramybė ir atsipalaidavimas. Tai vieta, kurioje pavyksta pabėgti nuo kasdienybės, atsikvėpti ir pasimėgauti sveikatingumo procedūromis. Pasibaigus atpalaiduojančioms procedūrums, įprastai įsisukame į švelnų, jaukų rankšluostį. Ir net nesusimąstome – juk vienas iš svarbių SPA komforto elementų yra kokybiški rankšluosčiai. Tad kuo ypatingi prabangūs rankšluosčiai sveikatingumo centrams? Ir ko iš to galėtume pasimokyti namuose?

Nuo patirties iki funkcionalumo

Rankšluosčiai yra neatskiriama patirties dalis masažų kabinetuose ir SPA. Jie skirti įvairiems tikslams: nuo komforto ir šilumos suteikimo iki higienos palaikymo masažų, veido ar kūno procedūrų metu, taip pat saunoje, baseine ir poilsio zonose. Vis tik kiekvienai sveikatingumo paslaugai pasirenkami vis kitokie rankšluosčiai, pagaminti pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, dėl to lengvai sugeria drėgmę ir yra malonūs naudoti.

Masažo terapijai

Masažų kabinetuose naudojami rankšluosčiai skirti užtikrinti komfortą, gerai sugeria drėgmę ir yra ilgaamžiai, kas užtikrina malonią masažo patirtį. Svarbu nepamiršti, kad masažo metu naudojami aliejai, losjonai ir kitos priemonės, todėl rankšluosčiai turi būti kokybiški ir gerai skalbtis. Įprastai masažo kabinetų rankšluosčiai gaminami iš medvilnės ar mikropluošto, todėl maloniai priglunda prie odos ir gerai sugeria drėgmę. Medvilniniai rankšluosčiai mėgstami masažų salonuose, kadangi didelis jų sugeriamumas užtikrina efektyvų drėgmės ir aliejaus įsisavinimą masažų metu, o kartu padeda išlaikyti švarią ir higienišką aplinką.

Masažiniai rankšluosčiai puikiai sugeria drėgmę, yra patvarūs ir ilgaamžiai. Įprastai tai itin dideli rankšluosčiai, skirti įsisukti į juos visu kūnu, o kartu – patogūs ir minkšti, tad užtikrina malonumą kiekvienam.

Odos ir veido priežiūros procedūroms

Veido procedūrų metu odai nuvalyti ir palepinti naudojami minkšti rankšluosčiai. Siekiant išvengti odos sudirginimo, labai svarbu laikytis higienos ir naudoti aukštos kokybės medžiagas. Veido priežiūrai geriausiai tinka bambukiniai rankšluosčiai, kurie yra antibakteriniai ir hipoalerginiai, todėl padeda išvengti odos užkrėtimo. Šie rankšluosčiai yra draugiški gamtai ir ilgaamžiai, todėl puikiai tinka SPA centrams.

Jauninančioms procedūroms naudojami karšti rankšluosčiai. Jie sukurti taip, kad efektyviai išlaikytų šilumą, o kartu – suteiktų raminančią ir atpalaiduojančią patirtį. Pagaminti iš minkštų ir drėgmę sugeriančių medžiagų – medvilnės, bambuko, – šie rankšluosčiai puikiai tinka atverti poras ir padėti įsisavinti masažines priemones.

Dar viena odos priežiūrai tinkančių rankšluosčių rūšis yra šveičiamieji. Tai tekstūruoti rankšluosčiai, kurie efektyviai nušveičia negyvas odos ląsteles ir nešvarumus. Pagaminti iš aukštos kokybės ilgaamžių medžiagų – medvilnės ar nailono – švelniai ir kruopščiai nušveičia odą, todėl oda atrodo lygesnė ir sveikesnė. Dėl universalumo juos galima naudoti su kūno šveitikliais ar prausikliais, kas pagerina kūno šveitimo patirtį.

SPA patogumams

Švelnių atspalvių ar balti rankšluosčiai įprastai suteikiami ir SPA patirtims: saunoms, sūkurinėms vonioms ir poilsio zonoms. Šiose vietose turi būti laikomasi griežtų higienos standartų, kad būtų užtikrintas svečių saugumas. Vonios rankšluosčiai SPA centrams yra gaminami iš aukštos kokybės medžiagų, tad yra ilgaamžiai ir gerai sugeria drėgmę.

Pirties rankšluosčiai yra sukurti taip, gerai sugertų drėgmę, būtų atsparūs karščiui ir greitai džiūstantys. Tai užtikrina komfortą ir funkcionalumą pirties seanso metu. Pirties rankšluosčiai gaminami iš patvarių medžiagų, įprastai medvilnės ar bambuko mišinio, todėl atlaiko aukštą temperatūrą neprarasdami kokybės. Dėl jų minkštumo ir hipoalerginių savybių, šie rankšluosčiai yra populiarus SPA centrų pasirinkimas, siekiant pagerinti pirties patirtį.

Poilsiui prie baseino

Kaip gi SPA be baseino? Ilsintis prie baseino yra būtina turėti švarų rankšluostį – juk tai suteikia komfortą ir palaiko higieną. Turkiški rankšluosčiai, dar vadinami peshtemal arba hamam rankšluosčiais, tradiciškai gaminami iš 100 % medvilnės, todėl yra itin lengvi ir greitai džiūsta, puikiai tinka tiek poilsiui prie baseino, tiek kelionėms. Jie itin gerai sugeria drėgmę, o kartu yra ploni ir kompaktiški, todėl juos lengva supakuoti ir pasiimti su savimi kartu į kelionę. Turkiškus rankšluosčius neretai renkasi tie, kurie mėgsta minimalizmą – užtenka vieno rankšluosčio, o jį galima pasitiesti po savimi arba juo nusišluostyti.

Nakvynei

Nusprendus ne vien tik pasilepinti sveikatingumo procedūromis, bet ir atsipalaiduoti bei pasimėgauti nakvyne, kambariuose laukia ne tik visi patogumai, bet ir kokybiški rankšluosčiai viešbučiams. Šie rankšluosčiai yra patvarūs, gerai sugeria drėgmę ir yra minkšti. Kokybiški vonios rankšluosčiai gaminami iš egiptietiškos medvilnės ar mikropluošto išlaiko minkštumą ir gerą išvaizdą net po skalbimo. Elegantiškas jų dizainas dera su viešbučio interjeru, tad suteikia aplinkai rafinuotumo.

Norint pajusti namų jaukumą, viešbučiuose naudojami frotiniai rankšluosčiai. Dar vadinami kilpiniais, šie rankšluosčiai populiarūs dėl minkšto paviršiaus, kuris padidina drėgmės sugeriamumą. Tokie rankšluosčiai puikiai tinka kasdieniam naudojimui vonios kambaryje ar virtuvėje. Gaminami iš medvilnės ar medvilnės mišinių, frotiniai rankšluosčiai yra itin minkšti ir maloniai priglunda prie odos. Jie efektyviai džiovina plaukus ir šlapius paviršius.

Patogumas kiekvienam

Išsirinkite aukštos kokybės rankšluosčius internetu ir mėgaukitės SPA malonumais tiek išvykoje, tiek namuose. Interneto svetainėje nostra.lt rasite įvairių dydžių, tipų ir spalvų rankšluosčių, kurie praturtins jūsų kasdienybę prabanga ir malonumu. Užsukite ir išsirinkite.

avatar