Bambukiniams rankšluosčiams 30% nuolaida! Spauskite ČIA!

Prabangūs rankšluosčiai

Rankšluosčiai yra tie tekstilės gaminiai, be kurių neišsiverčiame kiekvieną dieną – juos į rankas imame nusiprausus veidą ryte, po maudynių duše, nusiplovus rankas ir t.t. Sutikime, švelnus, purus ir minkštutėlis rankšluostis, kuriuo braukiant per odą juntamas malonus prisilietimas, kur kas labiau žavi nei šiurkštus ir standesnis. Tad prabangūs rankšluosčiai – investiciją į Jūsų komfortą ir odos puoselėjimą.

Platus rankšluosčių spektras

Nusprendę įsigyti naujus rankšluosčius „stosite į akistatą“ su milžinišku jų pasirinkimu. Rinkoje rankšluosčių įvairovė išties maloniai stebina, tad tinkamiausius ras net patys išrankiausi pirkėjai. O šių tekstilės gaminių spektrą suponuoja itin plati spalvų ir jų atspalvių paletė (balti, žali, raudoni, mėlyni, gelsvi, margi ir t.t.), dydžių pasirinkimas, skirtingi rankšluosčių storiai, esminiu smuiku griežia ir gaminių sudėtis bei kiti kriterijai. Neabejotinai didelė įvairovė laukia visų pirkėjų, nepriklausomai nuo poreikių sąrašo ir perkamosios galios. O norintiems sau ir savo šeimai dovanoti geriausią naudojimosi rankšluosčiais patirtį, verta pasižvalgyti po prabangių rankšluosčių asortimentą.

Kuo išsiskiria prabangūs rankšluosčiai?

Kalbant apie tai, kaip rankšluosčių gausoje išskirti tuos prabangiuosius, tai tikslinga paminėti dvi savybes – kuo natūralesnė sudėtis ir solidesnis storis. Neprašausite pro šalį pasirinkę šimtaprocentinės medvilnės rankšluosčius, mat iš neapsakomo švelnumo medvilnės žiedų gaminamas medvilnės pluoštas dovanos maksimalų švelnumą ir jaukumą. Negana to, šis audinys yra laidus orui, todėl komfortiškai jausitės net būdami ilgesnį laiką įsisupę į tokį rankšluostį. Dar svarbu, jog medvilnė draugiška jautriai, į alergijas linkusiai odai, tad prabanga galės mėgautis net ir jautresnės odos savininkai.
Minėjome ir svorio aspektą – taip jau yra, kad prabangūs rankšluosčiai yra stori, purūs ir minkštutėliai tarytum debesis. Jie ne tik nepriekaištingai nusausina odą, bet ir palieka geriausią įspūdį po prisilietimo. Medvilnės tankis siejamas ir su rankšluosčio funkcionalumu – kuo didesnis tankis, tuo geriau gaminys atliks esminę savo funkciją – sausinti odą. Ieškantiems prabangių rankšluosčių gali patikti ir lino bei medvilnės tandemas. Antialerginių savybių turintis lengvutis lino pluoštas – puiki draugija švelniajai medvilnei.

Kaip išsirinkti rankšluostį?

Rinkdamiesi rankšluostį pirmiausia įvertinkite, kokia bus jo paskirtis, t. y. kam konkrečiai jis bus skirtas. Tai suponuoja dydžio pasirinkimą. Maži rankšluosčiai, pavyzdžiui 30x30 ar 30x50 cm, yra dažnas pasirinkimas rankoms, taip pat svečiams. Vidutinio dydžio rankšluosčiai populiarūs naudoti veidui, plaukams sausinti, o didelių matmenų skirti voniai bei dušui, taip pat pirtims, baseinams ir pan. Paskirties ir dydžio nustatymas leis gerokai susiaurinti alternatyvų lauką. Tačiau atsižvelkite ir į konkretų naudotoją, pavyzdžiui, mažiems vaikams kur kas patogiau bus vidutinio dydžio rankšluosčiai.

Kitas aspektas renkantis – sudėtis. Nors rinkoje yra įvairių audinių vonios rankšluosčių, bet jei ieškote prabangių, vienareikšmiškai reikėtų rinktis tik natūralaus pluošto. Kaip jau minėjome, prabanga ir komfortu alsuojantis variantas – medvilniniai rankšluosčiai.

Pasiūloje turėsite itin platų pasirinkimą pagal spalvą, tad jei domina spalvoti rankšluosčiai, raitokitės rankoves – reikės skirti laiko. Bet tai – visiškai asmeninis sprendimas. Vieni labiau mėgsta švelnius, pastelinius tonus o kiti, atvirkščiai, simpatijas žarsto ryškiems, sodrių spalvų rankšluosčiams. Tiesa, pagal spalvą vonios rankšluosčiai gali būti derinami ir prie vonios interjero – nenumokite ranka į bendrą koncepciją ir harmoningą dizainą. Štai, pavyzdžiui, balti rankšluosčiai idealiai įsilies bene į kiekvieną interjerą – jie tobulai derės ir minimalistiniame, ir skandinaviškame, rustic ar kito stiliaus vonios kambaryje.

Ar visada prabanga reiškia aukštą kainą?

Įprasta manyti, jog prabangūs gaminiai daug kainuoja. Vonios rankšluosčių kontekste tai tikrai nėra taisyklė. Prabangūs rankšluosčiai apibrėžiami kaip aukštos kokybės, minkšti, švelnūs ir funkcionalūs. Didžiąją dalį šių savybių lemia audinys, šiuo atveju – medvilnė. O pastaroji nėra labai brangi, todėl prabangūs rankšluosčiai gali būti parduodami ir už labai prieinamą kainą.
Štai storis yra tas kriterijus, kuris gali labiau didinti gaminio kainą. Bet norintiems puikaus kainos ir kokybės santykio siūlome prabangių rankšluosčių pasidairyti mūsų asortimente ir įsigyti internetu, kas yra labai greita, patogu ir paprasta.

Pabaigai...

Kad ir keistai skamba, bet prabangūs vonios rankšluosčiai nėra prabangos prekė, tad tokius įsigyti gali kone kiekvienas, norintis lepintis maksimaliu komfortu po maudynių ir puoselėti savo odą.

Susijusios prekės

avatar