Flanelės patalynei 30% nuolaida. Žiūrėkite čia!

Kelioniniai rankšluosčiai – pravartu turėti

Esate užkietėjęs keliautojas, o gal kelionėmis save palepinate vos porą kartų per metus? Mėgstate apsistoti viešbučiuose ir kelionei suteikti kiek įmanoma daugiau komforto, o gal dievinate keliones automobiliu, traukiniais, žygius pėsčiomis? Jei tiko bent vienas teiginys, tuomet neabejotinai žinote, kad susidėti daiktus kelionei nėra tokia lengva užduotis, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Greičiausiai, daugelis Jūsų žino tą jausmą, kai visais būdais segamas pilnutėlis lagaminas niekaip nepasiduoda... Kad ir kaip bebūtų, Jūsų kelioniniame krepšyje turėtų atsirasti vieta rankšluosčiams. Kodėl? Tuoj pasiaiškinsime.

Kodėl į kelionę verta pasiimti rankšluosčių?

Net ir tuo atveju, jei keliaujate į poilsinę kelionę, kurios metu patogiai ilsėsitės prabangiame viešbutyje, kuriame tikrai bus rankšluosčių, bent vieną nediduką įsimesti į lagaminą verta, nes kelionės kartais būna nenuspėjamos.
O ką jau kalbėti apie aktyvią kelionę, kai keliaujate autobusu, traukiniais, automobiliu, leidžiatės į žygius pėsčiomis, stovyklaujate, kopiate į kalnus ar pan. Tuomet be rankšluosčio neišsiversite. Didesnis, žinoma, bus reikalingas po maudynių, pavyzdžiui, duše, ežere, jūroje, baseine ar kitame vandens telkinyje. O mažesnį tikslinga laikyti visuomet po ranka – rankinėje, kišenėje, kuprinėje. Mažas rankšluostukas neužims daug vietos, bet visuomet turėsite, kuo nusivalyti prakaitą ar rankas, veidą po plovimo.

Savas rankšluostis kelionėje – tai patogumas ir higiena.

Kokie storio rankšluosčius kelionei rinktis?


Kokį rankšluostį rinktis kelionei, priklauso ir nuo kelionės tipo, keliavimo ypatumų ir pan. Pavyzdžiui, jei apsistosite viešbutyje su visais patogumais, bet norite naudotis savo rankšluosčiais, galite imti bet kokio storumo, dydžio rankšluosčius, nes viešbutyje turėsite galimybes juos džiovinti. Visgi geriausia, kad gaminiai būtų natūralaus pluošto.
Jei keliaujate pėsčiomis, stovyklaujate, tuomet tikslinga prioritetą teikti plonesniems rankšluosčiams, kurie kur kas sparčiau išdžiūna. Tokie greitai išdžius saulėje, kedenami vėjelio, o tai pasiteisina būnant gamtoje ir maudantis atviruose vandens telkiniuose. Dar vienas plonų rankšluosčių privalumas – jie lengvi ir kompaktiški, kas taip pat aktualu stovyklavimui ar kelionėms pėsčiomis.

Audinys – koks geriausias?

  • Nepriklausomai nuo kelionės tipo ir rankšluosčio džiovinimo sąlygų, į kelionę imkite tik natūralių audinių tekstilę, pavyzdžiui, idealia tiks medvilniniai kelioniniai rankšluosčiai. Pirmiausia, jie bus švelnūs, minkšti ir nedirgins odos, kas kelionėse labai svarbu, nes oda ir taip tampa jautresnė dėl saulės ar, atvirkščiai, šalčio (priklauso nuo to, kur keliaujama), o dar veikia vėjai, temperatūrų svyravimas ir kt. Todėl būtina oda rūpintis atsakingai. Natūralaus pluošto, švelnaus, nedirginančio rankšluosčio naudojimas padės tai padaryti.
  • Dar vienas aspektas – medvilniniai kelioniniai rankšluosčiai yra geriausias variantas į alergijas linkusiai odai, ko kelionėse taip pat kartais neišvengiama, pavyzdžiui, vykstant į egzotiškas šalis, stebinančias unikaliomis virtuvėmis.
  • Medvilniniai kelioniniai rankšluosčiai puikiai sugeria drėgmę ir sparčiai džiūsta – tai esminiai privalumai kelionių kontekste.
  • Nepraleiskime pro pirštus ir fakto, jog iš medvilnės pagaminti rankšluosčiai masina patrauklia kaina.
  • Tiesa, verta paminėti ir spalvą. Jei kelionės metu apsistosite viešbutyje, rankšluosčiais naudositės tik patalpose, tuomet tiks ir dailūs balti kelioniniai rankšluosčiai. Bet jei Jūsų kelionė nenuspėjama, nakvynė nesuplanuota, rankšluosčiais naudositės gamtoje (paplūdimyje, stovyklaudami), tuomet labiau tiks spalvoti – mažiau matysis dėmės, spalvoti kur kas mažiau imlūs nešvarumams, palyginti su baltais.

Kelioniniai rankšluosčiai – kodėl patogu pirkti internetu?

Rankšluosčius tikrai galime priskirti toms prekėms, kurias pirkti internetu labai patogu. Negana to, toks pirkimo būdas padės sutaupyti daug laiko, kurio – ne paslaptis – stokojama ruošiantis keliauti. Nepamirškime ir to, kad perkant internetu kaina neretai būna dar patrauklesnė. Tad rinkitės vonios rankšluosčius „Nostra“ asortimente, dėkite į lagaminą ir pirmyn į kelionę!

Susijusios prekės

avatar