Flanelės patalynei 30% nuolaida. Žiūrėkite čia!

Patalynės komplektai internetu

Ketinate atnaujinti savo patalynę? Tai itin patogu padaryti apsiperkant internetu, tačiau daugelis vis dar dvejoja: ar pavyks tinkamai pasirinkti dydį, medžiagą, ar atitiks patalynės išvaizda. Pateikiame trumpą gidą, kuriuo vadovaudamiesi būsite tikri, kad patalynės komplektai internetu puikiai atitiks Jūsų poreikius.

Pirmoji užduotis – audinio pasirinkimas

Patalynės komplektai dažniausiai yra rūšiuojami pagal medžiagos rūšį. Vieni populiariausių pasirinkimų yra satinas, flanelė, perkelis, kartūnas, drobė. Tačiau reikėtų žvelgti ne tik į pačią audinio rūšį, bet ir į pluoštą. Geriausias pasirinkimas miegui yra natūralūs pluoštai, tarp kurių savo savybėmis ir itin geru kainos-kokybės santykiu laimi medvilnė. Tai minkštas pluoštas, kuris yra laidus orui, švelnus odai ir lengvai skalbiamas, tad tobulai tinka miegui. Nepaisant to, patalynė iš medvilnės yra palyginti nebrangi, o tarnauja tikrai ilgai.

Būtinai pasidomėkite audinio sudėtimi, jei perkate mako satino ar satino patalynę, nes švelnusis satinas gali būti austas ne tik iš medvilnės, bet ir iš sintetinio pluošto. Poliesterio patalynė yra patvaresnė, mažiau glamžosi, tačiau neturi tokio gero laidumo orui. Jei jau norite rinktis praktiškesnį variantą, geriau tiks mišraus pluošto patalynės komplektas, kuris austas iš medvilnės ir poliesterio mišinio.

Kaip pasirinkti patalynės dydį?

Perkant patalynę, neišvengiamai teks skirti dėmesio dydžio pasirinkimui, tačiau perkant internetu tai dažnai atrodo sudėtingiau, nors yra visiškai priešingai! Patalynės komplektas bus internetinėje parduotuvėje bus įdėtas į jūsų krepšelį tik pasirinkus dydį, taigi tai papildomas priminimas atkreipti dėmesį į centimetrus. Tuo tarpu fizinėje parduotuvėje susižavėjus audinio raštu, apie dydį galima netyčia ir pamiršti...

Patalynės komplektai internetu | Patalynė | Nostra.lt

Patalynės komplektą rinkitės pagal antklodės dydį. Tai visiškai nesudėtinga, nes naudojami standartiniai dydžiai, kurių populiariausi yra 140x200 cm arba 200x220 cm (viengulis ir dvigulis komplektas). Pasirinkę antklodės dydį, atkreipkite dėmesį į pagalvių, kurias naudojate dydį – daugeliu atvejų galima rinktis skirtingo formato pagalvių užvalkalus. Nesijaudinkite dėl audinio susitraukimo skalbimo metu ar užlaidų – apie tai pagalvojo gamintojas, tad jums telieka naudoti naują patalynę ir mėgautis jos savybėmis.

Beje, pirkdami mūsų parduotuvėje, galite netikusias prekes grąžinti (plačiau skaitykite čia), tad jei netyčia apsiriksite dėl dydžio – ne bėda!

O kaip spalva ir raštas?

Didelė spalvų bei raštų įvairovė – bene kebliausias pasirinkimas. Tačiau viskas bus gana paprasta, jei derinsite patalynę prie bendro miegamojo interjero. Užsukite į savo miegamąjį ir skirkite kelias akimirkas apžvelgti kambarį, įvertinkite, kokios spalvos vyrauja. Niekada nesuklysite, jei pasirinksite atspalvį, kuris jau yra interjero spalvų paletėje. Dažnai bet kokio stiliaus interjere puikiai dera vienspalviai patalynės komplektai iš balto, kreminio, pilko, rusvo, khaki spalvos audinio.

Jei miegamojo interjeras labai ramus, neutralių atspalvių, galite rinktis ir itin margą, ryškiaspalvę patalynę – taip paversite lovą kambario centru ir interjero ašimi. Visada puikiai dera geometrinės formos, o romantinį įvaizdį suteikia didelių gėlių piešiniai, gamtos motyvai, ažūras.

Perkant internetu nereikėtų baimintis dėl spalvos ar rašto neatitikimo – mūsų elektroninėje parduotuvėje naudojamos realios patalynės nuotraukos, tad galite atidžiai įvertinti patikusio komplekto išvaizdą. Tiesa, reikia prisiminti, kad dėl ekrano nustatymų tikslus atspalvis gali šiek tiek skirtis, tačiau šis skirtumas niekada nebūna esminis. Be to, gavę komplektą jo spalvą iš karto pamatysite net per pakuotę ir, jei ji netenkins, galite prekę pakeisti. Išmėginkite patalynės pirkimą internetu ir, neabejojame, Jums patiks tai, kaip greitai ir paprastai galima pasirūpinti jaukia aplinka savo miegui.

Susijusios prekės

avatar