Flanelės patalynei 30% nuolaida. Žiūrėkite čia!

Kaip išrinkti patalynę dovanų?

Jei ieškote tokios dovanos, kuri tikrai nedulkės lentynoje ir bus naudojama su malonumu, patalynė yra vienas universaliausių pasirinkimų. Visų pirma, patalynę naudoja kiekvienas iš mūsų, tad tokia dovana yra ir miela, ir itin praktiška. Be to, kas galėtų atsispirti prabangaus minkšto patalo teikiamam malonumui? O jei vis dar dvejojate, pateikiame ir daugiau priežasčių bei būdus, kurie padės išrinkti tinkamiausią spalvą ir modelį.

Kodėl verta dovanoti patalynę?

Šiuolaikinė rinka siūlo iš tikrųjų didelį dovanų pasirinkimą, tačiau dovanoti daiktai dažnai būna nenaudojami arba tiesiog yra perdovanojami ir keliauja iš rankų į rankas. Nenorite, kad taip nutiktų su Jūsų dovana? Tuomet dovanokite patalynę.

Dovanoti patalynę yra gerai, nes jos reikia visiems. Be to, švelnų kokybiško audinio prisilietimą miegant mėgsta tiek vyrai, tiek moterys, tad tokia dovana yra tikrai universali. Klasikinis dizainas niekada neišeina iš mados, o dovanos gavėjas kaskart naudodamas patalynę prisimins, kas ją padovanojo – tai ilgalaikis efektas, parodantys rūpestį ir asmeninį dėmesį. Dėl šios priežasties dovanoti patalynę itin tinka artimiems žmonėms ir šeimos nariams. Vis dėlto kokybiška patalynė vis labiau populiarėja ir kaip verslo dovana, ji dažnai įteikiama jaunavedžiams ar per krikštynas.

Kokią patalynę išrinkti?

Visų pirma, atkreipkite dėmesį į kokybę. Jei nusprendėte dovanoti patalynę, ji ir turėtų atrodyti kaip dovana: aukštos kokybės, prabangios išvaizdos, dailiai supakuota. Rinkitės prabangesnį audinį, pavyzdžiui, satiną ar mako satiną. Šiame audinyje puikiai atsiskleidžia spalvos bei raštai, be to, jis pasižymi itin tolygiu blizgiu paviršiumi, todėl yra malonus liesti, kuria prabangos įspūdį.

Jei dvejojate dėl spalvos, atkreipkite dėmesį į dovanos adresatą ir jo aplinką. Drabužiai, namų interjeras ar net darbo vieta gali išduoti mėgstamą spalvą bei stilistiką. Instinktyviai save apsupame tuo, ką mėgstame, tad, pavyzdžiui, žmogus, kurio garderobe gausu mėlynos spalvos tikrai nepasakys „ne“ ir mėlyno atspalvio patalynės komplektui.

Dovanoti patalynę yra paprasta ir dėl vyraujančių standartų. Nors jų yra keletas, patalynės dydžius lengva suderinti tarpusavyje. Taigi, rinkdami dovaną neieškokite išskirtinumo, standartinio dydžio komplektas tiks geriausiai.

Jei sunku išsirinkti...

Patalynę dovanų išsirinkti bus lengviau, jei orientuositės į du variantus. Pirmasis – tai nesenstanti klasika. Jai priskiriama balta patalynė, kuri visada yra puiki dovana, puikiai dera bet kokiame interjere. Taip pat galima rinktis vienspalvę natūralaus žemės atspalvio patalynę, čia akcentą suteikia natūralus audinio spindesys, todėl spalvų ir raštų viražai nėra būtini. Klasikiniuose pasirinkimuose taip pat rasite ir dryželių ar langelių, tačiau vienspalvis patalynės komplektas visada yra „saugesnis“ variantas.

Kitas pasirinkimas – sekti mados tendencijas. O remiantis jomis visiems yra „privalu turėti“ patalynės komplektą, kuris yra ne tik iš natūralaus audinio, bet taip ir atrodo. Taigi, į lovas sugrįžta tokie audiniai kaip drobė ar linas ir kuo natūraliau jie atrodo, tuo geriau. Kita tendencija, kuri patiks moderniems žmonėms, yra minimalizmas ir industrinio stiliaus akcentai. Čia varijuoja juoda, balta ir pilka spalvos, geometrinės formos, asimetrija.

Jei dovanoti patalynę nusprendėte vaikui ar jaunuoliui, galima ieškoti populiarių ir vaiko mėgstamų personažų, mažiesiems visada patinka gyvūnai. Kalbant apie mados tendencijas, vaikiška patalynė tampa tikru skandinaviško interjero stiliaus atspindžiu, tad viskas, kas jį atitinka, bus madinga ir mėgstama. Tai įvairiausi ornamentai, pastelinių spalvų deriniai, mieli figūrėlių piešiniai. Žinoma, skandinaviškame stiliuje visada atsispindi aukšta kokybė – to nevalia pamiršti.

Susijusios prekės

avatar