Flanelės patalynei 30% nuolaida. Žiūrėkite čia!

Dovanų idėjos mamai

Mama – pats brangiausias žmogus mūsų gyvenime, tad progai pasitaikius norime parodyti savo meilę ir rūpestį. Dėl to išrinkti dovaną mamai gali būti sudėtinga, juk norisi padovanoti tai, kas jai išties patiks, parodyti savo jausmus ir rūpestį. Ieškote idėjų gimtadieniui ar kitai šventei? Namų tekstilė visada yra puiki dovanos idėja mamai.

Parodykite rūpestį ir dovanokite geras emocijas

Mama yra labai artimas žmogus, tad dažniausiai žinome, kas jai patinka. Reta dovana tokiam artimam žmogui bus pernelyg asmeniška, tad dėl to nereikėtų sukti galvos. Namų tekstilė yra puikus pasirinkimas, nes kokybiškas ir švelnus audinys užtikrina puikias emocijas, parodo rūpestį. Galite rinktis įvairius tekstilės gaminius: nuo vonios rankšluosčio iki patalynės.

Dovanai patogu rinktis jau sukomplektuotus gaminius – rinkinys visada atrodys prabangiau, be to, jo elementai nepriekaištingai derės tarpusavyje. Puikia dovana mamai gali būti švelnios mako satino patalynės komplektas, šukuotinės medvilnės rankšluosčiai. Skirkite šiek tiek laiko ir plačiame asortimente paieškokite mamos mėgstamų spalvų ar raštų, o galbūt jai patinka augalų motyvai ar klasikiniai raštai – mūsų parduotuvėje siūlomas didelis pasirinkimas tekstilės gaminių, tad lengvai išrinksite šį tą mielo ir jaukaus.

Dovanų idėjos mamai | Rankšluosčiai | Nostra.lt

Praktiška dovana nerenka dulkių ant lentynos

Dovanoti tekstilę patiks ir tiems, kurie vertina praktiškas dovanas. Patalynė, rankšluosčiai, chalatas – tai namų tekstilė, kurią naudojame kasdien. Ji padeda mums jaustis patogiai savo namuose, kuria jaukią ir malonią atmosferą. Kartais gailime sau pasidovanoti geresnės kokybės ar prabangesnę tekstilę, tad šventės ar ypatingos progos ir puiki galimybė palepinti dovanos adresatą. Kiekviena mama įvertins patalynės minkštumą, rankšluosčio švelnumą ir dailią namų tekstilės išvaizdą.

Namų tekstilė yra puikus būdas suteikti namams jaukumo, kurti šiltą atmosferą. Tai ne tik patogumas, bet ir dekoro akcentai, pavyzdžiui, kaip interjero elementus galima panaudoti pledą, rankšluostį, pagalvėles ir kt. Bet svarbiausia yra tai, kad kiekvienas tekstilės gaminys namuose turi ir praktinę paskirtį, be jų neišsiversime nei virtuvėje, nei vonioje. Dėl šios priežasties dovanota tekstilė tikrai bus panaudota pagal paskirtį ir primins apie jus tikrai ilgai.

Nudžiuginkite savo mamą!

Šiandien dovanų pasirinkimas išties platus: mamoms siūloma dovanoti kuponus įvairioms grožio procedūroms ar apsipirkimui, įspūdžių dovanas ir kt. Tokia dovanos idėja taip pat gali būti puiki, bet jei norite nudžiuginti savo mamą ilgam, drąsiai rinkitės namų tekstilės gaminius. Jie naudojami džiugins kiekvieną dieną ir primins mamai apie jus – o būtent tai juk ir suteikia mamoms didžiausią džiaugsmą!

Galite rinktis dailų prabangios patalynės komplektą ar švelnų pledą, minkštą chalatą ar švelnių rankšluosčių komplektą, o mėgstančiai gaminti mamai tikrai patiks spalvinga virtuvės tekstilė, kuri yra itin praktiška.

Dovanų idėjos mamai | Rankšluosčiai | Nostra.lt

Kur įsigyti kokybiškos namų tekstilės dovanai?

Mūsų parduotuvėje rasite platų asortimentą patalynės, rankšluosčių ir kitų tekstilės gaminių. Jei ieškote dovanos, rekomenduojame rinktis mako satino patalynės komplektus – jie ne tik pristatomi dailiai supakuoti, bet ir pasižymi pačiomis geriausiomis savybėmis. Jei ieškote rankšluosčių, jums patiks šukuotinės medvilnės rankšluosčių komplektai. Galite rinktis dviejų ar trijų dalių rinkinį. Šie rankšluosčiai išsiskiria purumu ir švelnumu, pristatomi daliai perrišti juostele, tad puikia tinka dovanoti iškart.

Įvairių namų tekstilės gaminių sau ar dovanai mūsų parduotuvėje galite įsigyti internetu. Užsakytas prekes pristatome vos per kelias darbo dienas, tad laukimas tikrai neprailgs. Mama gyvena kitame mieste? Ne bėda, galite ją nustebinti ir tuo atveju, jei aplankyti artimiausiu metu galimybės neturėsite – pristatymui iš karto nurodykite mamos adresą ir taip padarysite malonią staigmeną.

Atraskite mūsų tekstilės asortimentą ir išsirinkite gaminių savo namams ar dovanai. Minkšti, švelnūs ir geriausiomis savybėmis pasižymintys audiniai užtikrins patogumą kasdien ir leis apgobti savo kasdienybę maloniu jaukumu bei šiluma.

Susijusios prekės

avatar