Flanelės patalynei 30% nuolaida. Žiūrėkite čia!

Kokios spalvos patalynę rinktis?

Spalvos turi daug įtakos: perteikia emocijas, ramina arba energizuoja, atskleidžia asmenybę. Ne išimtis ir patalynės spalvos – mėgstamas patalynės komplektas gali daug apie jus pasakyti. Norite tikėkite, norite ne, tačiau išmėginti tikrai verta ir įdomu. Pirmiausiai sąžiningai išsirinkite savo mėgstamiausią turimą patalynės komplektą ir įvardinkite sau jo spalvą (jei patalynė marga – dominuojančią spalvą). Dabar paskaitykite, ką pasirinktos patalynės spalva apie jus pasako.

Balta patalynė

Tai klasikinis ir itin populiarus pasirinkimas. Baltai patalynei reikėtų priskirti ir natūraliai gelsvus ar lino atspalvius. Dažniausiai baltą patalynę namams renkasi tie, kurie yra tvarkingos asmenybės – tiek buityje, tiek gyvenimo sprendimuose, mėgsta viską detaliai planuoti ir to plano laikytis. Tokiems žmonėms viskas aišku ir paprasta, jie laikosi gana tiesmuko požiūrio į gyvenimą ir nebijo pasakyti savo nuomonės, jei tik to prireikia.

Balta patalynė – minimalistų mėgstamas pasirinkimas. Ji kuria gaivos, švaros įspūdį, tad puikiai tinka ieškantiems tvarkos, taisyklių savo aplinkoje. Be to, tokią patalynę itin lengva derinti su įvairiomis spalvomis, tad miegamajame kuriamą nuotaiką galima akimirksniu pakeisti.

Juoda patalynė

Juoda spalva siejama su prabanga, prestižu, rafinuotumu ar net galia. Be to, ji labai dekoratyvi ir puikiai atrodo miegamajame. Juoda patalynė paprastai patinka konservatyviems, tradicinių pažiūrų žmonėms, kurie linkę atsargiai priimti sprendimus, yra santūrūs. Jei pasirinkote juodą patalynę, tikriausiai esate tvirto būdo, nepriklausoma asmenybę, pasiryžusi pasiekti savo tikslus.

Mėlyna patalynė

Mėlyna ir žydra yra populiari miegamojo spalva, kuri  pasižymi raminamuoju poveikiu. Nesvarbu, pasirinkote tamsiai mėlyną ar šviesiai melsvą patalynę, visi atspalviai priklauso mėlynai ir pasakoja pasauliu, kad esate ramūs, linkę susilaikyti nuo impulsyvių sprendimų ir spontaniškų veiksmų, atidžiai stebite situacijas ir tik tada atsargiai veikiate.

Mėlyna patalynė rodo asmenybės patikimumą, nuoširdumą, jautrumą. Besirenkantys mėlyną spalvą mėgsta atsipalaiduoti, viską priima palengva.

PREMIUM mako satino patalynė CECELIA |  satino patalynė | Nostra

Rožinė patalynė

Rožinė turi daugybę atspalvių ir nebūtinai reiškia barbišką lėlių pasaulį. Tai ir gėlių, ir natūralūs gamtos atspalviai. Rožinė spalva patinka koketiškoms asmenybėms, kurios pasižymi energingumu, aistringumu. Jei jums patinka rožinė patalynė, tikriausiai esate kiek sentimentalaus, ramaus būdo, labai puoselėjate save. Taip pat šią spalvą renkasi draugiški ir komunikabilūs žmonės, turintys daug draugų ir mėgstantys smagiai leisti laiką.

Raudona patalynė

Nieko tikrai nenustebins tai, kad raudoną spalvą savo miegamajam renkasi ekstravertai, drąsūs ir savimi pasitikintys žmonės. Raudona patalynė patinka ambicingoms, konkuruoti mėgstančioms asmenybėms, kurių tiesiog neįmanoma ignoruoti ar nuvertinti. Taip pat raudona parodo aistrą, gyvybingumą, meilę gyvenimui. Tai vienas drąsiausių miegamojo sprendimų, tačiau nuostabu yra tai, kad raudona taip pat yra viena populiariausių patalynės spalvų.

Violetinė patalynė

Violetinė sujungia raudoną ir mėlyną, turi daugybę atspalvių, kurie varijuoja nuo pastelinės alyvinės iki tamsaus ir sodraus baklažano atspalvio. Šios spalvos patalynę renkasi intuityvios, charizmatiškos, itin lakią vaizduotę turinčios asmenybės, linkusios į dvasingumą. Taip pat violetinė patalynė yra ambicingų, drąsių, išskirtinių asmenybių pasirinkimas, parodo norą lyderiauti.

Žalia patalynė

Žalia spalva traukia mylinčius gamtą, žemiškus žmones. Žalios spalvos patalynė atspindi smalsias, aplinka besidominčias asmenybes. Tokią patalynę renkasi nuoširdūs, atjaučiantys žmonės, kurie yra puikiais draugais. Tai ramaus požiūrio atstovai, kurie linkę į pozityvų požiūrį.

PREMIUM mako satino patalynė CHLOE |  satino patalynė | Nostra

Geltona patalynė

Tai saulės, pilnatvės, žaismingumo spalva. Ji patalynei itin rekomenduojama, nes puikiai sugeria kambaryje esančią šviesą, nedirgina akių. Ši spalva dažniau sutinkama vaikų miegamuosiuose, bet jei pasirinkote būtent geltoną, aukso spalvos patalynę, tikriausiai esate optimistas, kupinas harmonijos ir gyvenimo džiaugsmo. Geltona spalva traukia atvirus, naujovėmis besižavinčius žmonės, kurie yra pasirengę atradimams ir naujoms patirtims.

Ruda patalynė

Daugybė skirtingų rudos spalvos atspalvių yra sutinkama patalynės pasaulyje. Ruda patalynė atrodo prabangiai, o ši spalva dažnai dominuoja marguose raštuose. Rudus patalynės komplektus dažniausiai renkasi konservatyvūs, ramybės ieškantys žmonės, kurie vertina patogumą ir saugumą. Ši spalva atspindi gana uždaras asmenybes, kurios neskuba atsiverti, o kartais netgi gyvena savo pasaulyje.

Susijusios prekės

avatar