Flanelės patalynei 30% nuolaida. Žiūrėkite čia!

Medvilniniai rankšluosčiai: kokybė už gerą kainą

Geras rankšluostis yra tas, kuris braukiant per drėgną odą idealiai ją nusausina, palieka malonų įspūdį, žavi švelnumu ir nesinori atsitraukti nuo to kerinčio purumo. Sakysite, toks malonumas brangiai kainuoja? Drįstume prieštarauti – medvilniniai rankšluosčiai išsiskiria puikia kokybe ir labai gera kaina.

Kodėl verta rinktis medvilninius rankšluosčius?

  • Didelę dalį rankšluosčių asortimento užima medvilniniai, pagaminti iš minkšto ir neapsakomai puraus medvilnės pluošto. Tai bus vienas geriausių pasirinkimų, jei prioritetą teikiate kokybei. Natūralus medvilninis audinys turi labai platų gerųjų savybių spektrą, neleisiantį abejoti medvilninių rankšluosčių kokybe.
  • Pirmiausia, būtina išskirti ypatingą minkštumą, šilumą bei purumą. Iš medvilnės žiedų pagamintas pluoštas šias savybes perduoda ir galutiniam gaminiui – rankšluosčiui. Apsigobti juo po maudynių bus nepaprasta patirtis, tad akimirksniu įvertinsite medvilninio rankšluosčio privalumus.
  • Gebėjimas tobulai sudergi drėgmę – dar vienas aspektas, kuriuo pasižymi iš medvilnės pagaminti rankšluosčiai. Taip, šiame kontekste jie savo funkciją atlieka nepriekaištingai. Švelniai braukiant juo per drėgną odą audinio paviršiuje esančios kilpelės surenka net mažyčius vandens lašelius, o geriausia – drėgna oda sausinant nedirginama.
  • Kalbant apie medvilninių rankšluosčių kokybę ir privalumus būtų neatleistina nepaminėti to, kad jie yra tobulas variantas alergiškiems žmonėms, turintiems jautrią ar net atopinę odą. Dėl šios savybės tokie vonios rankšluosčiai labai tinka net patiems mažiausiems naudotojams.

Patraukli rankšluosčių iš medvilnės kaina

Medvilninių vonios rankšluosčių kaina priklauso nuo tokių kriterijų kaip gaminio dydis, storis ar kt. Bet pasižvalgę po mūsų asortimentą netruksite pastebėti, jog net aukštos kokybės vonios rankšluosčiai iš medvilnės kainuoja ne tiek ir daug.
Plonesni, nedideli rankoms ar svečiams skirti rankšluostukai „Nostra“ pasiūlymų gausoje kainuoja vos kelias dešimtis centų, storesnių kainos startuoja nuo poros eurų, o itin aukštos kokybės, purių ir storų – nuo kiek daugiau kaip dviejų eurų. O perkant internetu neretai galima dar ir sutaupyti!

Patraukli kaina už nepriekaištingos kokybės vonios rankšluosčius ragina visus mėgautis natūralumu, švelnumu ir lepinti savo odą medvilninių tekstilės gaminių prisilietimais itin viliojančia kaina.

Kaip išsirinkti tinkamus rankšluosčius?

  • Milžiniška rankšluosčių pasiūla suponuoja kiek sudėtingesnį jų pasirinkimą. Jei svarstote, kokius rankšluosčius rinktis, pirmiausia siūlome žvilgtelėti į sudėtį ir pirmenybę teikti natūraliems, kokybiškiems medvilniniams.
  • Kitas aspektas – dydis. Rankoms rinkitės mažiausius 30x30 ar 30x50 cm dydžio rankšluostukus. Plaukams sausinti, taip pat veidui puikiai tiks šiek tiek didesni, pavyzdžiui, 50x70 cm. Pastarasis dydis labai dažnai pasirenkamas ir mažesniems vaikams. Dideli rankšluosčiai yra puikus sprendimas voniai, dušui, keliaujant į paplūdimį, pirtį, mėgautis baseino malonumais ir kt.
  • Storis – nepamirškite ir šio aspekto. Čia teks įvertinti asmeninius poreikius ir rankšluosčių naudojimo ypatumus. Žinoma, minkščiausi ir maloniausi yra stori, purūs, bet pastarieji ilgiau džiūna, todėl jei vonioje drėgna, gali pradėti kauptis bakterijos. Tad stori rankšluosčiai tinkamiausi bus ten, kur puikus vėdinimas ir sąlygos storam rankšluosčiui greitai ir nepriekaištingai išdžiūti.

Kaip prižiūrėti medvilninius rankšluosčius?

Medvilniniai rankšluosčiai daug simpatijų pelno ne tik dėl patrauklaus kokybės ir kainos santykio, bet ir itin lengvos priežiūros. Juos galite skalbti rankomis ar skalbimo mašinoje, parinkę ant etiketės nurodytą temperatūros režimą. Taip pat skalbdami atsižvelkite į spalvą – balti turėtų būti skalbiami su batais, o spalvoti – su spalvotais. Taip užtikrinsite, kad audinys net po daugelio skalbimų ne tik atrodys nepriekaištingai, bet ir išsaugos savo spalvą.

Medvilniniai rankšluosčiai ilgaamžiai, patvarūs, o dėmės iš jų pašalinamos lengvai, todėl nesunkiai užtikrinsite jų reprezentatyvumą ilgalaikėje perspektyvoje.

Susijusios prekės

avatar