Flanelės patalynei 30% nuolaida. Žiūrėkite čia!

Kaip sumaniai pirkti patalynę internetu?

Šiuolaikiniame pasaulyje susiduriame su įtemptu gyvenimo tempu ir nuolatiniu laiko trūkumu, todėl pirkti internetu atrodo labai patogu. Nereikia vykti į parduotuvę, gaišti laiko kamščiuose, ilgai apžiūrinėti asortimento ir, galiausiai, stovėti eilėse. Be to, perkant internetu galima kai kuriuos dalykus įsigyti pigiau nei fizinėse parduotuvėse – savo kaštus taupydami pardavėjai gali pasiūlyti mažesnes kainas ir pirkėjams. Svarstote, ar patalynė internetu gali būti perkama be rizikos pasirinkti prastą produktą? Atskleidžiame keletą aspektų, į kuriuos būtina atsižvelgti.

Kodėl verta pirkti patalynę internetu?

Kartais patalynės prireikia netikėtai ar netgi spontaniškai: kai planuoja atvykti svečiai, kai naminis gyvūnas iškrečia išdaigą arba mėgstamiausią patalynės komplektą skalbimo metu nudažo ne tokia mėgstama palaidinė... Laiko ilgoms paieškoms visada stinga, o internete lengvai ir greitai galima rasti būtent tai, ko norime.

Antrasis privalumas yra tai, kad tiesiog nereikia niekur vykti, tempti pilnų pirkinių krepšių į namus. Juk taip patogu, kai visi pirkiniai atkeliauja tiesiai į namus!

Perkant internete taip pat greitai ir lengvai galima palyginti kainas, todėl ne tik nepermokėsite, bet pavyks ir sutaupyti. Išbandykite šį pirkimo būdą ir įsitikinsite patys!

Patalynė internetu – tik iš patikimo pardavėjo

Kai kalbame apie apsipirkimą internetu, galima pagalvoti apie keletą skirtingų būdų: čia veikia ne tik elektroninės parduotuvės, prekyba vyksta ir socialiniuose tinkluose, skelbimų portaluose. Detaliau aptarkime visus pirkimo būdus.

Elektroninės parduotuvės yra patikimiausi pardavėjai. Jos pateikia informaciją apie save, prisiima atsakomybę dėl nekokybiškų ar brokuotų produktų. Patalynę internetu parduoda daugybė elektroninių parduotuvių, tačiau sumaniausia yra rinktis specializuotas – jose dirba profesionalai, kurie apie patalynę išmano tikrai daug, tad jie suformuoja asortimentą, kuris geriausiai atspindi kainos ir kokybės santykį. Taip pat tik elektroninės parduotuvės rengia realius išpardavimus ir siūlo akcijas.

Socialiniuose tinkluose dažniausiai veikia tarpininkai, kurie sutaupo įsigydami didesnį patalynės kiekį iš tiekėjo. Jie pardavinėja prekes su antkainiu ir taip užsidirba, tačiau didelė jų dalis dirba nemokėdami mokesčių, todėl nutikus bėdai (pavyzdžiui, kai siunta pasimeta, atkeliauja nekokybiškas produktas ar pan.) pagalba priklauso tik nuo prekybininko valios ir moralinių nuostatų. Kartais socialiniuose tinkluose tam tikros prekės kainuoja pigiau, tačiau visada įvertinkite, ar tikrai verta rizikuoti. Ne veltui liaudies išmintis byloja, kad „skūpus moka du kartus“.

Skelbimų portaluose prekiauja visi: čia galima rasti ir verslininkų reklamas, kviečiančias į parduotuves, ir socialiniuose tinkluose prekiaujančius perpardavinėtojus, ir pavienius pardavėjus, kurie parduoda jiems tiesiog neįtikusią patalynę. Problema yra tame, kad skelbimų portaluose vyrauja netvarka, čia labai sunku atsirinkti, kas iš tikrųjų siūlo gerą prekę, taip pat gali pasitaikyti ir sukčių, kurie paims pinigus, tačiau prekės taip ir neatsiųs. Visada elkitės itin apdairiai.

Kaip sutaupyti perkant patalynę internetu?

Sutaupyti visada smagu, juolab, kad pirkdami patalynę internetu pirkėjai tai gali padaryti nesugaišdami daug laiko ir pastangų. Interneto parduotuvėse vyksta įvairios akcijos, jų metu senesnių kolekcijų patalynė su akcija parduodama mažesne kaina. Tai puikus būdas įsigyti naują patalynės komplektą, kuris yra aukštos kokybės, bet kainuoja pigiau.

Pasinaudoti mažesnėmis kainomis visada bus lengviau, jei patalynės pirkimą planuosite iš anksto. Didžiausiai išpardavimai tradiciškai vyksta keičiantis sezonams, taip pat minint įvairias šventes – šiais laikotarpiais savo mėgstamą patalynės parduotuvę internete visada verta patikrinti.

Sutaupyti galite ir pirkdami daugiau: daugelis parduotuvių tokiais atvejais siūlo nemokamą pristatymą. Net jei daugiau patalynės šiuo metu nereikia, pasiūlykite bendrą užsakymą formuoti ir kitiems šeimos nariams ar draugams - taip užsakymas bus didesnis ir galėsite pasinaudoti nemokamo pristatymo galimybe.

Susijusios prekės

avatar