Flanelės patalynei 30% nuolaida. Žiūrėkite čia!

Kalėdinės dovanos 2019

Kasmet artėjant šventėms dairotės dovanų idėjų? Norite padovanoti ką nors ne tik mielo bei gražaus, bet ir praktiško? Tekstilės gaminiai yra atsakymas į visus Jūsų klausimus! Tik pažvelkite, kiek puikių dovanų idėjų paruošėme, o geriausia tai, kad jos tiks visiems: ir vaikams, ir tėvams, seneliams ir pažįstamiems, kaimynui ir net viršininkui. Geriausios kalėdinių dovanų idėjos išgelbės nuo galvos skausmo, be to, jas greitai ir patogiai galėsite įsigyti internetu.

Minkštas pledas

Purus, minkštas ir švelnus pledas yra viena geriausių dovanų idėjų Kalėdoms arba bet kuriai kitai. Pledai varijuoja ne tik savo dizainu, bet ir dydžiu bei sudėtimi. Vaikams dovanokite mažesnius, jiems skirtus pledus – dėl optimalaus dydžio jie bus lengvesni, tad vaikui bus lengviau miegant po pledu judėti, jis pats pajėgs tokį pledą pakelti ir jaukiai jame įsitaisyti.

Ieškantys vertingesnės ir ilgaamžės dovanos, turėtų savo dėmesį atkreipti į natūraliu pluoštu praturtintus pledus. Jie bus tokie patys minkšti ir purūs, tačiau atsparesni dėvėjimuisi, laidūs orui, tad patogiau naudojami ir lengviau prižiūrimi. Žinoma, savo funkciją atliks ir sintetinio pluošto pledas, tačiau dažniau skalbiant jo tarnavimo laikas gali pastebimai sutrumpėti.

Merino vilnos šalikas

Merino vilna – prabangi sudedamoji dalis, todėl toks šalikas itin tiks dovanai. Ši vilna vertinama ne tik dėl švelnumo, ji yra itin plona ir šilta, tad šalikas bus lengvas, patogus, visada dailiai atrodys ir, svarbiausia, tobulai atliks savo pagrindinę funkciją – palaikyti šilumą. Tiek klasikinio, tiek modernaus stiliaus merino vilnos šalikas bus puikia dovana tiek vyrui, tiek moteriai.

Vaikiška patalynė

Praktiškos ir mielos kalėdinės dovanos vaikams yra susijusios su įvairiais jų mėgstamais simboliais, tad jei lovoje šypsosis kiškis ar žydės ramunės, pasaulis nušvis labai smagiomis spalvomis. Vaikiška patalynė yra itin puiki praktiškos dovanos idėja, jei pabodo dovanoti beverčius žaislus. Tokia dovana vaikas tikrai naudosis, o jei parinksite jo mėgstamų gyvūnų, augalų ar superherojų piešinius, mažylis bus tiesiog sužavėtas.

Rankšluosčių komplektas

Kai kurios dovanos atrodo universalios, o kitos, priešingai, labai asmeniškos. Rankšluosčių komplektą būtų galima priskirti abejoms kategorijoms, tačiau jei teisingai pasirinksite, tai bus puiki dovana. Mieli ir minkšti rankšluosčiai kiekvienuose namuose lengvai atras savo vietą. Rinkitės klasikinį stilių ir ramius atspalvius, tokie rankšluosčiai patinka visiems. O jei norite prabangesnės kalėdinės dovanos, puikiai tiks šukuotinės medvilnės rankšluosčių komplektas, kurio švelnumui ir minkštumui tiesiog neįmanoma atsispirti.

Medvilninis chalatas

Chalatą turime visi, tačiau šį drabužį dažnai pamirštame atnaujinti – juk su juo neiname nei į gatvę, nei į šventes. Kalėdos yra puikus metas pasirūpinti chalatu, nes tokia praktiška dovana maloniai nustebins ir tėvus, ir senelius. Tai gana asmeniškas pirkinys, todėl ši dovanos idėja tinka artimųjų ratui. Be to, svarbu išrinkti adresatui patinkančią spalvą ir modelį!

Pirties reikmenys

Ieškodami dovanos, visada atkreipkite dėmesį į žmogaus pomėgius, o pirtelės gerbėjams dovanų mūsų parduotuvėje rasite išties daug! Pirties reikmenys – tai specialiai šiai svetinamajai pramogai skirta tekstilė, kuri itin puikiai sugeria drėgmę ir praleidžia orą. Kokybiški medvilnės gaminiai užtikrina, kad mėgautis pirties teikiamais malonumais būtų dar smagiau.

Atraskite visą gausybė itin mielų, minkštų ir švelnių dovanų Kalėdoms mūsų parduotuvėje.

avatar