Velykų išpardavimas kovo 20-31 d. 25% nuolaida su kodu VELYKOS2024 *nuolaidos nesumuojamos

Kalėdinių dovanų idėjos 2019

Kalėdų laikotarpis – magiškas ir stebuklingas metas, kai visur tvyro romantiška šventinė nuotaika. Žėrintis sniegas ir žvarboki gruodžio vėjai taip ir skatina ieškoti jaukumo, šilumos ir švelnumo – tokias dovanų idėjas artimiesiems ir kviečiame atrasti mūsų elektroninėje parduotuvėje!

Kalėdinės dovanos vaikams

Mažyliams itin patinka mieli ir švelnūs daiktai, tad jei dairotės praktiškos dovanos, privalote atkreipti dėmesį į namų tekstilę. Tokia dovana tiks ir berniukams, ir mergaitėms bei maloniai nudžiugins įvairaus amžiaus vaikus.

Itin miela dovanos idėja – vaikiškas pledas. Mažyliai pledus itin mėgsta, nes juose taip smagu susisupti, o jei pledą puošia ir mėgstamas personažas ar gyvūnas, jam tiesiog neįmanoma atsispirti. Vaikams rinkitės natūralaus pluošto pledus, kurie puikiai praleidžia orą. Tai puiki dovana miegui, tačiau nepamirškite, kad vaikai pledus dažnai naudoja ir žaidimams: stato namelius, slėptuves, kartais pledas atstoja ir princesės suknelę ar karaliaus apsiaustą!

Kalėdinės dovanos tėvams

Tėvams patinka dėmesys ir rūpestis, o jį puikiai atskleidžia šiluma ir švelnumas. Tėvams puikiai tiks praktiškos namų tekstilės dovanos, pavyzdžiui, minkšti rankšluosčiai, jaukus pledas ar pagalvėlės. Taip pat miela dovana taps ir medvilninis chalatas – juk tai drabužis, kuris puikiai atskleidžia rūpesčio ir jaukumo aurą. Be to, chalatai yra universalaus dydžio, tad nereikės sukti galvos, ar parinktas drabužis tiks, telieka parinkti spalvą.

Kalėdinės dovanos seneliams

Seneliams ieškokite originalios ir įdomios dovanos, kuri maloniai nustebintų. Seneliams tikrai patiks originaliu raštu puoštas rankšluostis, minkštas chalatas ar dailaus dizaino pledas, praturtintas prabangia vilna. Mėgstantiems pirtį, mūsų parduotuvėje tikrai rasite, ką išrinkti, nes pirčiai skirtos tekstilės asortimentas itin platus.

Močiutės dažnai vertina praktiškesnes dovanas, tačiau yra neabejingos grožiui. Nei viena močiutė neatsispirs merino vilnos šalikui, kuris dekoruotas kutais ir dailiomis kišenėmis sujungia natūralumą ir modernumą. Minkštas švelnus pledas taip pat bus puikia dovana, kuri primins rūpestį vėsiais žiemos vakarais, o taip pat galite išrinkti ir originalią staltiesę ar dekoratyvias pagalvėles – jos puikiai papuoš namus.

Kalėdinės dovanos šeimai

Jei svarstote apie dovaną visai šeimai, nėra geresnio pasirinkimo už minkštų ir švelnių rankšluosčių komplektą. Tai praktiška ir miela dovana, kuri tikrai bus panaudota. Rinkdami rankšluosčius šeimai atkreipkite dėmesį į jų dizainą – patariama pirkti klasikinio stiliaus rankšluosčius, kurie yra to paties modelio, tačiau skiriasi savo atspalviais ar net ir pačia spalva, nes taip namiškiams bus lengviau atskirti savąjį.

Norint maloniai nustebinti šeimą jaukia dovana, puikiai tinka ir dekoratyvinės pagalvėlės bei minkšto pledo komplektas. Parinkite šiuos du elementus taip, kad jie derėtų tarpusavyje. Tai gali būti nebūtinai tos pačios serijos gaminiai – galima žaisti spalvomis, raštais, detalėmis, tad pasitelkite kūrybiškumą. 

Kalėdinės dovanos verslo klientams

Namų tekstilė verslo pasaulyje atrasta jau seniai. Tokios dovanos kaip pledai, rankšluosčiai, pagalvėlės ar net patalynė tarp verslo klientų yra gana populiarios. Ir iš tikrųjų, tai vienas geriausių pasirinkimų verslo dovanai – vienspalvius tekstilės gaminius lengva papuošti įmonės logotipu, o kokybiškos tekstilės žavesiui sunku atsispirti, tad ji tikrai neliks nepanaudota.

Namų tekstilė – ne tik miela, bet ir praktiška dovana. Dovanodami namų tekstilę galite būti tikri, kad dovana nedulkės lentynoje ir bus naudojama bei kaskart dovanos jaukias emocijas.

avatar