Velykų išpardavimas kovo 20-31 d. 25% nuolaida su kodu VELYKOS2024 *nuolaidos nesumuojamos

Kaip suteikti lovai daugiau stiliaus?

Norėdami gerai išsimiegoti, turime įvertinti daugybę patalynės savybių: minkštumą, kokybę, švelnumą, ilgaamžiškumą, išvaizdą ar ji nėra sena ir joje nesikaupia dulkių erkutės, kurioms išnaikinti yra sukurtas dulkių erkučių naikinimo prietaisas... Ir visos šios savybės turi puikiai derėti tarpusavyje! Deja, praktikoje dažnai viskas yra kitaip: graži patalynė – nepatogi miegoti, kieta ar nelaidi orui, o minkšta ir švelni patalynė atrodo nedailiai. Laimė, yra keletas gudrybių, kurios padės suteikti lovai daugiau stiliaus neaukojant miego komforto. Taip, patogumas ir grožis tikrai gali derėti tarpusavyje!

Netobulumas - stilingas

Daugelis iš mūsų vis dar praleidžia valandų valandas lygindami patalynę iki tobulumo. Vis dėlto tiesa yra tai, kad lyginti verta tik paklodę – į raukšles susimetusi jos medžiaga sukelia nepatogumus, nugalima oda. O visa kita gali stilingai glamžyta!

Nelyginti patalynės yra net keletas priežasčių. Natūralūs audiniai nelyginti yra kiek grubesni, tad miegant oda yra savaime masažuojama, tai itin pastebima naudojant lininio pluošto patalynę. Lyginimas pluoštą suglotnina, todėl šis efektas paprasčiausiai išnyksta... iki kito skalbimo. Antra, glamžytoje patalynėje yra daugiau oro, tad ji ne tik vizualiai atrodo lengvesnė ir puresnė, bet ir iš tikrųjų tokia yra. Ir, žinoma, jei nekalbėsime apie veidrodiniu atspindžiu pasižymintį mako satiną, glamžyta patalynė yra itin populiari ir stilinga, tad apie jos lyginimą tikrai verta kuriam laikui pamiršti.

Papildomas jaukumas

Nors daugelis įsivaizduoja, kad paklodė turi idealiai atitikti čiužinio dydį, kartais galite ir paeksperimentuoti. Pavyzdžiui, didesnės paklodės kraštams leiskite laisvai kristi – taip suteiksite lovai visiškai naują išvaizdą, o visam miegamojo interjerui – minkštumo ir jaukumo.

Derinkite ir maišykite

Kas pasakė, kad būtina naudoti vienodus patalynės komplektus? Juk eksperimentuoti ir žaisti su spalvomis ir raštais gali būti taip smagu! Iš tikrųjų vienodas patalynės komplektas visada atrodys „tik komplektas“, o jei suderinsite keletą skirtingų stilių, vaizdas bus pribloškiantis. Štai kelios taisyklės, kurios padės nepasiklysti ir užtikrins, kad skirtingi patalynės komplektai puikiai derės:

  • Visos spalvos ir raštai dera su balta spalva – tai universalus pasirinkimas;
  • Maišykite spalvas ir raštus, tačiau nemaišykite skirtingų faktūrų ir pluoštų tarpusavyje;
  • Rinkitės tos pačios gamos spalvas (pavyzdžiui, gelsva-geltona-ruda arba rausva-raudona-violetinė);
  • Maišykite vienspalvius audinius su margais.

Ryškumas – linksmas

Nors esame pripratę miegamajame matyti ramias, šviesias ir švelnias spalvas, netikėtai ryškūs akcentai patiks visiems. Ir atrodys daug puikiau, nei galite tikėtis. Taigi, neverta bijoti ryškių spalvų ar raštų – tai puikus būdas papildyti miegamojo interjerą. O itin ryškios spalvos kas rytą pakels nuotaiką ir su šypsena išlydės į naują dieną, kupiną nuotykių. Kaip manote, kodėl vaikiška patalynė visada yra tokia ryškiaspalvė? Išmėginkite spalvų žaismą ir patys.

Nepamirškite pledo

Jei pavartysite interjero žurnalą ar apžiūrėsite baldų salono ekspoziciją, suprasite, kad pledas yra būtinas aksesuaras miegamajame. Tai tendencija, kuri vyrauja jau kelerius metus ir, panašu, niekur neketina trauktis. Rodos, pledus pamėgo visi, tad juos tikrai verta pamėgti ir jums. Minkštas, lengvas, visada šiltas ir jaukus pledas yra nepakeičiamas kiekvienų namų atributas, o šaltais žiemos vakarais suteikia maloniai jaukų prieglobstį. Pledas miegamajame puikiai papildys patalynės komplektą ir suteiks minkštumo bei jaukumo lovos stiliui. Skirtingų faktūrų pledai išlieka populiarūs jau ne vieną sezoną, tad išsirinkite sau labiausiai patinkantį ir suteikite savo lovai stilingo jaukumo!

Susijusios prekės

avatar